Tjen penge til din forening | Saml penge ind på ingen tid
Med holdets salg af vores produkter, kan der let tjenes penge sammen til fodboldsturnering, træningslejren, udlandsrejsen og/eller andre fælles aktiviteter.

Tjen-til-det’s produkter er let solgte og til en rimelig pris, hvilket gør købsbeslutningen let for køberne.

Hvert produkt koster 200 kr., og I beholder 50 kr. pr. solgt enhed, svarende til 25% af omsætningen. Nedenfor kan I let beregne, hvor mange penge I kan tjene, når hver person på holdet blot sælger nogle få produkter.

Produkterne sælges let hos venner, bekendte, familie, naboer og/eller måske på jeres forældres arbejdsplads. Sortimentet af produkter er bredt og der vil derfor være noget for en hver smag.

Læs mere her om jeres muligheder, og hvordan I kommer i gang.

Tjen til forening
tjen til foreningen

Prøv vores indtjeningsberegner

Nedenfor kan I let sætte ind, hvor mange personer, der skal sælge, og dermed se, hvor meget I vil kunne tjene. Beregningen er baseret på salg af vores hjemmetekstiler og/eller funktion- og træningstøj.

Tjen penge til din forening med et effektivt salgskoncept

Måden du tjener penge til din forening med tjen-til-det.dk er enkelt og ligetil: du sælger produkter til 200 kr. og får 25% i fortjeneste – altså 50 kr. per solgte vare. Får du således samlet et stort hold mennesker i foreningen, der er villig til at tale med deres familie, venner og række ud i netværk, er det pludselig ingen sag at tjene penge til din forening.

Det er nemt, enkelt og ligetil, og vigtigst af alt, så er produkterne, du skal sælge, lette at sælge. Kvaliteten af produkterne er høje, og repræsenterer varer, som mange bruger i hverdagen. Du kan fx sælge vores Basic Wear som består af produkter som underbukser, træningstrøjer, strop T-shirts og sokker i mange forskellige farver og mønstre.

Tjen penge til din forening gennem vores store udvalg

Med vores smarte salgskoncept hjælper vi jer godt i gang med at sælge tekstiler og basic wear i høj kvalitet, som er nemme at sælge. I får sendt brochurer og tips og tricks til, hvordan I bliver godt klædt på til at få solgt til familie, venner og bekendte på ingen tid, så I hurtigt kan tjene penge ind til klubben og realisere jeres drømme.

Skal det være endnu mere simpelt, kan du også sælge vores tekstiler, der består af flot sengetøj og pæne håndklæder i forskellige størrelser og farver. Med andre ord er det produkter, du ikke skal forberede den store salgstale for at få solgt. Produkterne sælger mere eller mindre sig selv med den høje kvalitet og fair pris. Tjen penge til din forening nemt og effektivt på ingen tid med let solgte produkter, der er utrolig populære og nemme at sælge.

Tjen penge til din forening hurtigt og effektivt

Mangler din forening penge til en større arrangement, bedre udstyr, forskning eller noget helt fjerde? Så er tjen-til-det.dk det oplagte koncept for jer, der som forening har brug for at tjene penge til foreningens liv og virke.

Uanset hvilken forening du er en del af, er det vigtigt at have økonomi til at realisere foreningens gøren og formål. Nogle foreninger får penge gennem medlemskontingenter, som eksempelvis sportsforeninger. Andre tjener penge gennem indsamlinger og events, hvor privatpersoner donerer til et godt formål eller en god sag.

Hvordan man får pengene, er op til den enkelte forening – hos tjen-til-det.dk giver vi en hjælpende hånd til foreninger, der mangler et godt middel til at tjene til sin forening hurtigt og effektivt. Så kan I tjene penge til foreningens formål nemt og ligetil.

Produkter for en hver smag

Produkterne, der sælges er letsolgte til en rimelig pris i god kvalitet. Læs mere om produkterne nedenfor, de sælges for kr. 200,00 og I tjener: 50 kr.

HJEMMETEKSTILER

Basic Wear

Kontakt os

Gode salgs-argumenter:

For at lykkedes med salget, er det en fordel af træne nogle salgsargumenter, som præsenteres i.f.m. salget.

N

Sig, at man med et køb støtter en skoleklasse, et fodboldhold

N

Fortæl, hvad pengene skal bruges til eks. skolerejse, træningslejr.

N

Vis salgsbrochuren, så køberen kan se, hvad der er at vælge imellem.

N

Fortæl, hvad prisen er på produktet, og hvor meget man støtter med.

N

Sig, at produkterne bliver leveret direkte til døren.

N

Fortæl, at produkterne er i fin kvalitet, så de også kan bruges som gave.

Lyder det som noget for jer?

Vores dygtige team sidder klar til at få jer registreret korrekt hos Tjen til det. Kontakt os allerede idag for oprettelse eller hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores koncept

Ring til osSend mail