Salgs- & leveringsbetingelser - Tjen til det

Salgs- & leveringsbetingelser

Nedenfor kan I læse vores almindelige salgs- og leveringsbetingelser.

Salgs- & leveringsbetingelser

Betaling

Når I handler hos Tjen-til-det kan I vælge om I vil betale kontant med kort, når købet udføres eller om I ønsker at betale på faktura. Betales der kontant med kort, kan der opnås en ekstra kontantrabat på 5%.

Vi tager ikke kortgebyrer. (Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU). 

I det tilfælde, at man vælger kontantbetaling med kreditkort, hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes fra vores lager.

Fragt

De bestilte varer sendes med post eller fragtmand. For ordre mindre end kr. 2000,00 inkl. moms opkræves et fragtgebyr på kr. 79,00.

Som udgangspunkt leveres der kun til danske adresser, med mindre andet aftales.

Leveringstiden for bestilte ordre er som udgangspunkt 2-3 uger fra ordredatoen. Leveringen sker til den oplyste adresse i stueplan, dvs. uden opbæring.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter datoen for den bestilte ordre.

Ved fortrydelse af en ordre og en eventuel tilbagelevering af fremsendte varer, kan en tilbagelevering af varerne alene ske, hvis emballagen/forseglingen ikke er brudt eller at varen på anden vis har været anvendt.

Fragtomkostninger for tilbagelevering af allerede bestilte varer dækkes ikke af Tjen-til-det.

Returnering af varer ved fortrydelse af ordren.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde din ordre og denne allerede er leveret, har du 7 dage til at sende varerne tilbage til os. Returnering af varer skal altid ske i originalemballlage.

Du skal selv betale omkostningerne for at varerne returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ordrer om levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke fortrydes og/eller returneres.

 

Ombytning af varer ved forkert størrelse, form og/eller farve

Det er alene bestilte varer i form af tekstiler, der kan returneres og byttes til anden størrelse, form og farve. Ombytning tilbydes i op til 14 dage efter datoen for forsendelse. Ved returnering/ombytning af varer kontakt os da på mail eller telefon inden du returnerer varer, der skal byttes.

Returnering af varer der skal byttes til en anden størrelse og/eller farve skal altid være i originalemballlage og -stand, og således ikke bære præg af at have været anvendt eller på anden måde værdiforringet.

Du skal selv betale omkostningerne for at varerne returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ordrer om levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, kan ikke ombyttes og/eller returneres.

Du skal selv betale omkostningerne for at varerne returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Tilbagebetaling af betalte beløb

Har du allerede betalt for varerne og ønsker at fortryde bestillingen, får du dine penge tilbage. Hvis de returnerede varer er værdiforringet tilbagebetaler vi alene for de varer, der returneres i original stand og original emballage.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb og dermed reklamation.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to uger efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Returvarer sendes til:

Varer, der ønskes returneret sendes til:

Tjen-til-det, Herstedvang 14, 1. sal, 2620 Albertslund.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også returnere de leverede varer ved at give os besked og mod forudgående aftale at aflevere dem personligt på ovenstående adresse.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer  de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Tjen-til-det og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.tjen-til-det.dk er One.com.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@tjen-til-det.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.10.2020