Tjen penge til klassen | Få råd til klasseturen med tjen-til-det.dk
Med klassens salg af vores produkter, kan der let spares op til den kommende hyttetur, lejrskole og/eller skal der tjenes penge til klassekassen.

Tjen-til-det’s produkter er let solgte og til en rimelig pris, hvilket gør købsbeslutningen let for køberne.

Hvert produkt koster 200 kr., og I beholder 50 kr. pr. solgt enhed, svarende til 25% af omsætningen. Nedenfor kan I let beregne, hvor mange penge I kan tjene, når hver person i klassen blot sælger nogle få produkter.

Produkterne sælges let hos venner, bekendte, familie, naboer og/eller måske på jeres forældres arbejdsplads. Sortimentet af produkter er bredt og der vil derfor være noget for en hver smag.

Læs mere her om jeres muligheder, og hvordan I kommer i gang.

Tjen penge til klassen
tjen til klassen

Prøv vores indtjeningsberegner

Nedenfor kan I let sætte ind, hvor mange personer, der skal sælge, og dermed se, hvor meget I vil kunne tjene. Beregningen er baseret på salg af vores hjemmetekstiler og/eller funktion- og træningstøj.

Tjen penge til klassen – fordi I fortjener at realisere jeres drømmeprojekt!

Når man er ung, er drømmene store, ligesom behovet og lysten til at opleve en masse ligeledes er. Derfor er det sidste, I må gøre at læne jer tilbage og droppe jeres ønskeprojekter, fordi I ikke har pengene til det. Man er kun ung én gang, og skoletiden med ens venner kommer aldrig tilbage. Tjen penge til klassen og få der bedste ud af tiden, mens den er der – så har I fantastiske minder og oplevelser, som I kan tale om og se tilbage på resten af jeres liv med et smil.

Sådan tjener du penge til klassen med vores effektive salgskoncept

Med vores smarte salgskoncept hjælper vi jer godt i gang med at sælge tekstiler og basic wear i høj kvalitet, som er nemme at sælge. I får sendt brochurer og tips og tricks til, hvordan I bliver godt klædt på til at få solgt til familie, venner og bekendte på ingen tid, så I hurtigt kan tjene ind til klassen og realisere jeres klassedrøm.

Det eneste, I skal gøre, er at tilmelde jeres klasse og bestille salgsmaterialet, der hurtigt og effektivt får jer godt i gang med jeres salgsprojekt. Herefter er det vigtigt, at I holder et møde, hvor I sammen lægger en strategi for, hvordan I får solgt produkterne så hurtigt og effektivt som muligt. Det er også her, I lægger et mål for, hvor meget I kan sælge, samt en tidshorisont for, hvornår pengene skal være tjent ind. Så er alle sælgerne topmotiverede og klar til at tjene penge til klassen med manér.

Produkter for en hver smag

Produkterne, der sælges er letsolgte til en rimelig pris i god kvalitet. Læs mere om produkterne nedenfor, de sælges for kr. 200,00 og I tjener: 50 kr.

HJEMMETEKSTILER

Basic Wear

Kontakt os

Gode salgs-argumenter:

For at lykkedes med salget, er det en fordel af træne nogle salgsargumenter, som præsenteres i.f.m. salget.

N

Sig, at man med et køb støtter en skoleklasse, et fodboldhold

N

Fortæl, hvad pengene skal bruges til eks. skolerejse, træningslejr.

N

Vis salgsbrochuren, så køberen kan se, hvad der er at vælge imellem.

N

Fortæl, hvad prisen er på produktet, og hvor meget man støtter med.

N

Sig, at produkterne bliver leveret direkte til døren.

N

Fortæl, at produkterne er i fin kvalitet, så de også kan bruges som gave.

Lyder det som noget for jer?

Vores dygtige team sidder klar til at få jer registreret korrekt hos Tjen til det. Kontakt os allerede idag for oprettelse eller hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores koncept

Ring til osSend mail