Tjen penge til klassekassen | Sådan tjener du penge ind til klassen
Drømmer du og din klasse om en tur til London, en hyggelig hyttetur, eller måske en sommerfest ud over det sædvanlige? Så er du kommet til det rette sted. Hos tjen-til-det kan du nemt og hurtigt tilmelde din klasse vores effektive salgskoncept, der sikrer, at I får samlet ind til jeres klasseprojekt på ingen tid.

Konceptet er nemt og ligetil: Tjen penge til klassekassen ved at sælge let solgte produkter til 200 kr., hvor I beholder 50 kr. per solgt vare. Nemmere bliver det ikke! Tilmeld blot din klasse, så hjælper vi jer godt på vej, så I bliver godt klædt på til at sælge produkterne effektivt og få samlet ind til jeres drømmefest eller drømmetur.

Tjen penge til klassekassen
Klassekassen

Bliv supersælger og tjen penge til klassekassen på ingen tid

Første skridt er at bestille salgsmaterialet, hvor I modtager brochurer, salgsguides og nogle vareprøver, så I bliver godt klædt på til at sælge produkterne. Herefter er det vigtigt at afholde et informationsmøde med alle, der skal sælge produkterne. På den måde sikrer I, at alle har de samme informationer, og der lægges en fælles strategi for, hvordan man kan tjene penge til klassekassen hurtigst muligt – og mest effektivt.

Herefter skydes salget i gang. Så er det bare med at snakke med venner, familie, bekendte, fodboldkammeraterne, eller hvem der end kunne være interesseret i at købe vores tekstiler og tøjprodukter i høj kvalitet. Træk på dit netværk, fortæl om produkterne og tjen penge til klassekassen hurtigt og effektivt, så I kan komme i mål med jeres klasseprojekt og få en drømmetur eller drømmefest, I glæder jer til.

Prøv vores indtjeningsberegner

Nedenfor kan I let sætte ind, hvor mange personer, der skal sælge, og dermed se, hvor meget I vil kunne tjene. Beregningen er baseret på salg af vores hjemmetekstiler og/eller funktion- og træningstøj.

Tjen penge til kassen med letsolgte produkter

Fordelen ved vores koncept er, at vores produkter er lette at sælge. Vores basic wear og tekstiler er i høj kvalitet, og I får hele 25% af salget, og sælger produkterne for 200 kroner, hvilket er en pris, de fleste kan være med på. Er I 25 i klassen, der går sammen om at sælge vores produkter, og I sælger 8 stk. hver, har I således allerede de første 10.000 kroner i fortjeneste til jeres klasseprojekt.

Et godt sted at starte er derfor at spørge sine forældre og familiemedlemmer, om de mangler tekstiler eller basic wear i høj kvalitet til en god pris. Familiemedlemmer vil oftest gerne hjælpe, når det gælder en god sag for børnene. Det samme gælder oftest for gode venner, så man kan komme langt ved at trække på sit netværk, når man skal i gang med at sælge.

Tjen ind til klassekassen så effektivt som muligt

Har du spørgsmål til, hvordan du sælger mest effektivt? Så anbefaler vi, at du læser vores salgsargumenter under vores ”Om os” afsnit på vores hjemmeside. I får også tilsendt en masse tips og tricks til, hvordan man kan tjene hurtigt og effektivt ind til klassekassen i jeres opstartsmateriale.

Har I yderligere spørgsmål eller brug for mere vejledning til at blive supersælgere, så tøv ikke med at kontakte os. Så besvarer vi gerne jeres spørgsmål og kommer med gode råd til, hvordan man kommer i gang med sit salg og får det sat i system, så man får solgt en masse produkter på ingen tid.

Produkter for en hver smag

Produkterne, der sælges er letsolgte til en rimelig pris i god kvalitet. Læs mere om produkterne nedenfor, de sælges for kr. 200,00 og I tjener: 50 kr.

HJEMMETEKSTILER

Basic Wear

Kontakt os

Gode salgs-argumenter:

For at lykkedes med salget, er det en fordel af træne nogle salgsargumenter, som præsenteres i.f.m. salget.

N

Sig, at man med et køb støtter en skoleklasse, et fodboldhold

N

Fortæl, hvad pengene skal bruges til eks. skolerejse, træningslejr.

N

Vis salgsbrochuren, så køberen kan se, hvad der er at vælge imellem.

N

Fortæl, hvad prisen er på produktet, og hvor meget man støtter med.

N

Sig, at produkterne bliver leveret direkte til døren.

N

Fortæl, at produkterne er i fin kvalitet, så de også kan bruges som gave.

Lyder det som noget for jer?

Vores dygtige team sidder klar til at få jer registreret korrekt hos Tjen til det. Kontakt os allerede idag for oprettelse eller hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores koncept
Ring til osSend mail