Tjen penge til klubben | Saml penge til din klub på ingen tid!
Mangler jeres klub nyt udstyr, nye trøjer, bedre faciliteter, eller har I et stævne eller en cup I rigtig gerne vil til? Og rækker pengene ikke? Så er du kommet til det rette sted. Tjen penge til klubben med tjen-til-det.dk, der er et effektivt salgskoncept, der hviler på en meget enkel formular: Sælg for 200 kr. og behold 50 kr. i fortjeneste.

Det lyder ikke helt dårligt, gør det? Det er ikke mange T-shirts eller håndklæder, der skal sælges af medlemmerne i klubben, før I pludselig har nok penge til det formål, I samler ind til. Er I en større klub, der gerne vil tjene ind til bedre udstyr eller trøjer, er det bare at samle alle voksne hold og fordele det antal kroner, der skal samles ind mellem holdene. Så er der lagt en effektiv slagplan, og så er det ellers bare at komme i gang med at sælge.

Tjen penge til klubben
Saml penge ind til klubben

Tjen penge til klubben med produkter i høj kvalitet

Med tjen-til-det.dk er det ingen sag at hurtigt tjene penge til klubben. Du får nemlig et stort katalog af kvalitetsprodukter at vælge i mellem, som er meget lette at sælge, som resultat af en god pris og en høj kvalitet.

Desuden er produkterne helt almindelige hverdagsprodukter, som mange bruger i deres hverdag. Hvem kan ikke altid bruge en ekstra T-shirt, sokker eller et nyt håndklæde? Når man så tilmed kan få produkterne i høj kvalitet og til en god pris, så lukker salget næsten sig selv. Det gør arbejdet for jer en hel del nemmere, og dermed salgsarbejdet mere overskueligt og sjovt.

Prøv vores indtjeningsberegner

Nedenfor kan I let sætte ind, hvor mange personer, der skal sælge, og dermed se, hvor meget I vil kunne tjene. Beregningen er baseret på salg af vores hjemmetekstiler og/eller funktion- og træningstøj.

Vi sidder klar til at hjælpe jer med at tjene penge til klubben

Det er ikke alle, der har nemt ved at sælge. Nogen synes, det kan være lidt grænseoverskridende at prøve at sælge et produkt til andre – også selvom produktet faktisk er i god kvalitet og til en fair pris. Derfor hjælper vi jer naturligvis godt i gang, inden I starter jeres salgsrejse.

Vi sender jer både salgsmateriale, der klæder jer godt på til, hvordan man bliver god til at sælge på ingen tid. Herefter kan I finde masser af salgsargumenter på vores hjemmeside, eller kontakte os, hvis I har brug for flere gode råd og vores erfaring. Så hjælper vi jer naturligvis gerne med gode råd til, hvordan I hurtigst muligt tjener til klubben.

Produkter for en hver smag

Produkterne, der sælges er letsolgte til en rimelig pris i god kvalitet. Læs mere om produkterne nedenfor, de sælges for kr. 200,00 og I tjener: 50 kr.

HJEMMETEKSTILER

Basic Wear

Kontakt os

Gode salgs-argumenter:

For at lykkedes med salget, er det en fordel af træne nogle salgsargumenter, som præsenteres i.f.m. salget.

N

Sig, at man med et køb støtter en skoleklasse, et fodboldhold

N

Fortæl, hvad pengene skal bruges til eks. skolerejse, træningslejr.

N

Vis salgsbrochuren, så køberen kan se, hvad der er at vælge imellem.

N

Fortæl, hvad prisen er på produktet, og hvor meget man støtter med.

N

Sig, at produkterne bliver leveret direkte til døren.

N

Fortæl, at produkterne er i fin kvalitet, så de også kan bruges som gave.

Lyder det som noget for jer?

Vores dygtige team sidder klar til at få jer registreret korrekt hos Tjen til det. Kontakt os allerede idag for oprettelse eller hvis du skulle have nogle spørgsmål til vores koncept
Ring til osSend mail